Новини

30 березня 2023

Новинка від ТМ «Яготинське для дітей» — молочний коктейль зі смаком «Вершковий пломбір»

Завод дитячого харчування «Яготинське для дітей» запускає у виробництво новий смак молочного коктейлю — «Вершковий пломбір». Це неймовірно легкий смак, який поєднує вершки та морозиво «пломбір».

Новинка від ТМ «Яготинське для дітей» — молочний коктейль зі смаком «Вершковий пломбір»

28 вересня 2022

Новинка в молочній лінійці ТМ «Яготинське для дітей» — UHT-молоко 2,5% жиру

«Яготинське для дітей» презентує новинку в молочній лінійці — ультрапастеризоване молоко жирністю 2,5%. Продукт призначений для дітей віком від 2 років. Новинку вироблятиме завод дитячого харчування «Яготинське для дітей» на високотехнологічному обладнанні закритого циклу з коровʼячого молока високої якості, від відомих українських фермерських господарств.

01 вересня 2022

Бренд «Яготинське для дітей» знову єднає навколо себе споживачів заради порятунку дитячих сердець

Добре відома в Україні дитяча молочна торгова марка «Яготинське для дітей» спільно із торговою мережею «Фора» розпочинають черговий етап благодійної акції «Серце бʼється завдяки…». Проєкт направлено на допомогу дітям, які мешкають в Україні та мають вади серця. Це другий етап акції, що реалізує бренд «Яготинське для дітей» і «Фора», в поточному році.

27 червня 2022

Споживачі продукції ТМ «Яготинське для дітей» разом з брендом рятують дитячі серця

Софійка Бондар, Єва Шунь з Віннічини і Настя Луцик із Львівщини. Життя цих трьох маленьких дівчаток врятовано завдяки споживачам продукції ТМ «Яготинське для дітей», які взяли участь у благодійній акції, яку проводив відомий дитячий бренд разом із мережею супермаркетів «Фора». Завдяки акції «Серце б»ється завдяки…» було зібрано 232 536 гривень, які були направлені на придбання спеціального обладнання для проведення ендоваскулярних операцій дітям, які мають вади серця.

15 січня 2022

Споживачі ТМ «Яготинське для дітей» разом з брендом рятуватимуть дитячі серця

Дитячий молочний бренд «Яготинське для дітей», торгова мережа «Фора» і Український журналістський фонд розпочинають черговий етап благодійної акції «Серце б'ється завдяки…». Проект направлено на допомогу дітям, які мають вади серця.

12 липня 2021

Зустрічайте смачні новинки від ТМ «Яготинське для дітей»: молочні каші з двома новими смаками

Добре відомий дитячий молочний бренд «Яготинське для дітей» випускає на ринок дві нові молочні каші: молочно-мультизлакову та молочно-гречану з яблуком і фенхелем.

Зустрічайте смачні новинки від ТМ «Яготинське для дітей»: молочні каші з двома новими смаками

14 квітня 2021

ТМ «Яготинське для дітей» випустила йогурти і сиркові пасти з новими смаками

Добре відомий в Україні дитячий молочний бренд «Яготинське для дітей» розширює свою продуктову лінійку і вводить в асортимент йогурти з двома новими смаками та два нові смаки в сиркових пастах. А саме: йогурти «чорниця-малина» та «груша-яблуко» і сиркові пасти «абрикос-банан» та «груша».

ТМ «Яготинське для дітей» випустила йогурти і сиркові пасти з новими смаками

18 січня 2021

Споживачі бренду «Яготинське для дітей» продовжують рятувати дитячі життя

Три маленьких серденька було врятовано завдяки споживачам ТМ «Яготинське для дітей» в підсумку акції «Серце б'ється завдяки…», яка проводилась спільно із мережею магазинів «Фора» та Українським фондом допомоги «Уфонд».

Споживачі бренду «Яготинське для дітей» продовжують рятувати дитячі життя

15 грудня 2020

Підсумки четвертого розіграшу акції «Дзвінок Діда Мороза» 2020

14 грудня 2020 року відбувся четвертий, завершальний розіграш новорічної акції «Дзвінок Діда Мороза». За допомогою сервісу http://www.random.org випадковим чином було визначено переможців. Ними стали…

08 грудня 2020

Підсумки третього розіграшу акції «Дзвінок Діда Мороза» 2020

7 грудня 2020 року відбувся третій розіграш новорічної акції «Дзвінок Діда Мороза». За допомогою сервісу http://www.random.org випадковим чином було визначено переможців. Ними стали…